Melissas Nystagmus

Kommentarer
Anna

Åh fy sjutton vad jobbigt!! Stå på dig och kräv din rätt!! Kramar

2012-03-19 » 20:34:10 BLOGG: http://frusommar.blogg.se/
Trixie

Stå på er! Fortsätt att kämpa! Kolla upp om det går att anmäla till Lex maria eller vad det heter, dom måste ju brytit mot nån lag när dom gett er så himla bristfällig information! Usch, både jag & Micke är så himla upprörda! Vi sänder massa styrkekramar till er! <3

2012-03-19 » 20:59:49 BLOGG: http://trixcanfix.blogg.se/
Fahlgren

Åh, herregud. Kan inte ens ana hur svårt och jobbigt detta måste vara..

Jag hoppas verkligen att det inte är någon fara med henne, och att hon blir helt frisk och kry snart!

Massa styrkekramar!

2012-03-19 » 21:00:06
veronica

jag säger som Anna, stå på dig och kräv din rätt! <3

2012-03-19 » 21:00:25 BLOGG: http://sstromberg.se
Helene

Fy! Se till att det blir ordentligt undersökt nu! Lilla Melissa. <3

2012-03-19 » 21:09:22 BLOGG: http://helenewiklund.blogg.se/
lina

BRA MALIN, STÅ PÅ DEJ! Jävla idioter som inte tar föräldrars oro på allvar!



Melissa är världens goaste tjej. Saknar er jättemycket! <3

2012-03-19 » 21:09:51 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Martina

Håller med föregående talare, stå på dig! Du är en sån jäkla bra mamma till söta Melissa så du anar inte:) Fick höra av vänner att de tyckte Isabelle skelade men jag hade inte märkt nåt, iallafall kollades de upp och de va inget, barn kan tydligen skela när de är små utan nån "fara":) när hon sen himlade iväg med ögonen togs de på största allvar här, ögonläkaren, eeg, neurologläkarbesök, och det kändes så skönt att de tog en på allvar så jag tycker verkligen de har gjort fel mot er:(



Kan ja återkomma om utgång, vore så jäkla kul men märkte i förrgår när ja stängde in mig i badrummet för att färga håret att Bianca är lila mammig än, helt hysterisk och ville inte ens äta när ja inte va där:(

Ingen jätte renovering, vill helst ha nytt fräscht kök men vi har redan, slängt ut för mycket på detta hus, och allt för en framtida försäljning, men tusen gånger bättre blir de endå:):)



2012-03-19 » 22:14:03 BLOGG: http://martinaolofsson.blogg.se/
Novembersara - i väntan på majbebis

Ja, stå på dig. Dom där jävla läkarna kan vara förjävliga ibland!! Hoppas allt går åt rätt håll och att lilla Melissa får må bra! =)

2012-03-19 » 22:19:45 BLOGG: http://novembersara.blogg.se/
elin

kan inte ens tänka mig in i eran situation. måste kännas hemskt när man vill ha hjälp och svar men ingen tar en på allvar! Jag menar ens barn är ju en ALLT!

men som sagt. stå på er och kräv svar och hjälp!



2012-03-19 » 22:29:29 BLOGG: http://poppelberget.blogg.se/
Anna - Mamma till Emilia med albinism

Såg din kommentar och gick in för att kika :-) Söt dotter du har!

Jag förstår din frustation att du är orolig och vill veta, då är det bra att internet finns ;-)



Nystagmus är när ögonen går fram och tillbaka, oftast blir det värre när de försöker koncentrera sig. Jag tror inte att du behöver oroa dig för en hjärntumör och det är nog inte så troligt att det första de gör är att röntga.



Varför din dotter har det kan jag inte svara på, det är ingen sjukdom utan du ska be hennes Bvc läkare att skicka en remiss till ögonläkare eller om ni söker privat. Eftersom hon skelar så är det säkert ngt medfött fel på ögonen/synen. Skelning brukar de kunna få bukt med. När de är så små så är det inte mkt de kan göra, om det påverkar hennes syn kan du inte få reda på förrän hon kan se på syntavlan. Hennes nystagmus kommer att bli bättre med tiden, Emilias har blivit mkt bättre. Det är endast när hon verkligen försöker koncentrera sig som den märks av.



Jag förstår din oro, dock hårda kommentarer du fått. Självklart ska du kräva att få träffa en ögonläkare som kan titta på henne. Du ska ju även kunna få veta varför det är medfött och om det kan bero på ngt särskilt. Hur det blir eller hur hon ser kan du inte få svar på nu för det är för tidigt.



Min tjej har både nystagmus, astigmatism, saknar pigment i ögonen m.m men det är oxå för att hon har albinism, vilket din dotter inte har :-)



Önskar dig lycka till och du ska absolut inte ge dig, kämpa tills du får komma till en ögonläkare som kan ge dig lite svar :-)

2012-03-19 » 23:58:01 BLOGG: http://www.annasdagar.se
Alexandra

Åh. Blev så tagen utav ditt inlägg och Melissas nystagmus. Jag hoppas innerligt att allt blir bra, och att du får svar på alla dina frågor!

2012-03-20 » 20:34:47 BLOGG: http://xcarmen.blogg.se/
Fanny

Åh mina älskade hjärtan <3 Hoppas att dom fixar en tid snabbt nu så du får lite lugn i dig. Det kommer att lösa sig till det bästa, och du är den absolut bästa mamman som finns. Du och Patrik har inte gjort nå fel, det är de där förbannade läkarna.



För övrigt så MÅSTE vi ses snart igen :) PUSS <3

2012-03-21 » 07:25:23 BLOGG: http://anglagosse.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0